Apotheek

Lida Verburg

Lida Verburg

Ondersteunend medewerker

Mijn naam is Lida Verburg. Na 21 jaar in de bakkersbranche en 10 jaar stomerij branche, ben ik sinds 2010 werkzaam bij Apotheek de Hoge Zijde als ondersteunend medewerker, voor mij een totaal andere wereld die apothekerswereld. In het begin was het erg moeilijk voor mij en kwam er erg veel op me af. Maar nu voel ik me er helemaal thuis en heb het erg naar mijn zin. Ik werk 3 dagen per week en leer nog elke dag. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en als ik op mijn vrije dagen thuis ben geniet ik graag van de natuur en onze 5 huisdieren (3 katten en 2 mini hondjes) waar ik stapel gek op ben en die dan alle aandacht krijgen. Ook ga ik graag samen met mijn partner in mooie vakantieparken op vakantie en natuurlijk gaan de hondjes dan altijd mee.
Ellen Wolvers

Ellen Wolvers

Apothekersassistente

Ik ben werkzaam als apothekersassistente. Binnen de apotheek werken wij met verschillende taakgroepen.

Ik ben werkzaam bij de taakgroep astma/COPD, met als aandachtspunt het uitleg geven over de medicatie, de juiste inhalatietechniek en het belang van therapietrouw.

Jeanette van Leeuwen

Jeanette van Leeuwen

Apothekersassistente

Ik ben sinds 1990 werkzaam bij apotheek de Hoge Zijde. Het werken aan de balie en het contact met de cliënten vind ik erg leuk.

Naast mijn taak als apothekersassistente houd ik me bezig met de cosmeticamerken Vichy en La Roche Posay. Ik vind het erg leuk om huidadviezen te geven. Dus als u vragen of advies nodig heeft, ik help u graag!

Gentia Boersbroek

Gentia Boersbroek

Apothekersassistente

Sinds 4 jaar werk ik als apothekersassistente bij apotheek de Hoge Zijde. Naast de dagelijkse werkzaamheden houd ik mij bezig met de verstrekking van incontinentiemateriaal en het aanmaken van de Tosho's (medicijnrol).
Martine Ruitenburg

Martine Ruitenburg

Apotheker

Mijn naam is Martine Ruitenburg. Ik ben sinds 1997 als apotheker werkzaam in Alphen aan den Rijn. De eerste jaren heb ik bij apotheek Allart gewerkt als tweede apotheker. Sinds juni 2011 werk ik samen met Cora Oosterom bij apotheek de Hoge Zijde.  Het samenwerken in gezondheidscentrum Dillenburg maakt dat ik met plezier als apotheker werk. De contacten met de huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, doktersassistenten, diëtisten en alle overige medewerkers binnen het gezondheidscentrum zijn zeer goed.  Binnen het gezondheidscentrum ben ik actief als trainer van de Prisma-cursus voor diabeten.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Daarnaast ben ik dol op lezen, puzzelen en kamperen.

Cora Oosterom

Cora Oosterom

Apotheker

Mijn naam is Cora Oosterom. Op de lagere school al had ik belangstelling om in de apotheek te gaan werken en in 1991 ben ik (na toch nog wat rondkijken bij uiteenlopende andere studies) farmacie gaan studeren in Utrecht. Na mijn doctoraalexamen heb ik de apothekersopleiding gedaan, waarvoor ik onder meer stage heb gelopen bij apotheek Stevenshof in Leiden en apotheek Rijnwoude in Hazerswoude-Rijndijk.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als openbaar apotheker in Leiden, ben ik in 2006 in Alphen aan den Rijn komen werken; eerst bij apotheek Ridderveld en sinds juni 2011 met veel plezier bij apotheek De Hoge Zijde. Binnen de Samenwerkende Apotheken Alphen e.o. is mijn aandachtsgebied astma/COPD. Daarnaast heeft Farmaceutische Patiëntenzorg mijn interesse. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Ik ben moeder van twee zoons en ga in mijn vrije tijd graag roeien.
Danielle Kraats

Danielle Kraats

Mijn naam is Danielle. Na 3 jaar te hebben gewerkt in de Boskoopse apotheek en ook mijn diploma te hebben gehaald ben ik sinds 2016 als apothekersassistente gaan werken bij apotheek De Hoge Zijde. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Ik werk 5 dagen in de week en vind het contact met mensen aan de balie erg leuk.

Tot ziens in de apotheek!

HKZ gecertificeerd

   hkz9001Apotheek de Hoge Zijde heeft een HKZ certificaat voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.