Apotheek

Marleen Roos

Marleen Roos

Apothekersassistente

Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij apotheek De Hoge Zijde als apothekersassistente.

Naast mijn taken als assistente ben ik medeverantwoordelijk voor incontinentiezorg. Hierbij doe ik intakegesprekken met cliënten en adviseer ik een product.  Het is leuk om in een gezondheidscentrum te werken waarbij er een goede samenwerking is tussen alle disciplines.

Tot ziens in de apotheek!

Lida Verburg

Lida Verburg

Ondersteunend medewerker

Mijn naam is Lida Verburg. Na 21 jaar in de bakkersbranche en 10 jaar stomerij branche, ben ik sinds 2010 werkzaam bij Apotheek de Hoge Zijde als ondersteunend medewerker, voor mij een totaal andere wereld die apothekerswereld. In het begin was het erg moeilijk voor mij en kwam er erg veel op me af. Maar nu voel ik me er helemaal thuis en heb het erg naar mijn zin. Ik werk 3 dagen per week en leer nog elke dag. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en als ik op mijn vrije dagen thuis ben geniet ik graag van de natuur en onze 5 huisdieren (3 katten en 2 mini hondjes) waar ik stapel gek op ben en die dan alle aandacht krijgen. Ook ga ik graag samen met mijn partner in mooie vakantieparken op vakantie en natuurlijk gaan de hondjes dan altijd mee.
Cynthia Ettema

Cynthia Ettema

Farmaceutisch manager

Mijn naam is Cynthia Ettema. Ik ben getrouwd en heb (heláás) geen kinderen. Na 18 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als apothekersassistente in Den Haag en Alphen aan den Rijn ben ik de opleiding voor Manager in de Zorg gaan doen aan de Hogeschool te Utrecht. Sinds 2002 ben ik werkzaam als farmaceutisch manager binnen het samenwerkingsverband van de Alphense Apotheken. Mijn werklocatie is apotheek De Hoge Zijde in gezondheidscentrum Dillenburg. Sinds 2011 ben ik werkzaam als coördinator van de Geïntegreerde Eerstelijns Zorg binnen het gezondheidscentrum Dillenburg. Sinds 2013 zijn daar ook de samenwerkingsverbanden SSGLupine, MedZorg SSGPA en SSEPrelude bijgekomen. Sinds deze uitbreiding ben ik eigenlijk nog zelden aan de balie in de apotheek te vinden. De samenwerking met de andere zorgverleners is erg fijn en de kwaliteit van de zorg wordt regelmatig met elkaar besproken en afgestemd. We hebben hierover regelmatig overleg en geven ook gezamenlijk cursussen aan mensen met de aandoening diabetes, COPD en CVRM. Ook organiseren we twee keer per jaar een clientenpaneloverleg. Zo heb ik toch nog contact met onze patienten. 

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de tuin en de natuur. Verder ga ik jaarlijks met mijn man op wintersport om te snowboarden en met de zomervakantie trekken we de bergen in om te fietsen en te wandelen.

Ellen Wolvers

Ellen Wolvers

Apothekersassistente

Ik ben werkzaam als apothekersassistente. Binnen de apotheek werken wij met verschillende taakgroepen.

Ik ben werkzaam bij de taakgroep astma/COPD, met als aandachtspunt het uitleg geven over de medicatie, de juiste inhalatietechniek en het belang van therapietrouw.

Heleen Bosma

Heleen Bosma

Apothekersassistente

Ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen.

Na eerst in Coevorden en daarna in Heiloo gewerkt te hebben, werk ik nu al weer 19 jaar in apotheek de Hoge Zijde (voorheen apotheek Somberg). Mijn "speciale" taken binnen dit team zij o.a. Tosho en logistiek.

In mijn vrije tijd geniet ik van onze honden en ons paard.

Patricia

Patricia

Apothekersassistente

Ik ben al 18 jaar werkzaam bij apotheek de Hoge Zijde ben dus voor veel mensen inmiddels een bekend gezicht. Ik doe het werk met veel plezier!

Ik ben getrouwd en heb 2 zonen van 7 en 13 jaar.

Naast mijn taken als apothekersassistente ben ik mede verantwoordelijk voor de inhalatiemiddelen, door het geven van instructies. De samenwerking met alle medewerkers van het Dillenburg gebouw is erg goed en ook leuk om mee te werken.

Tot ziens in de apotheek!

Jeanette van Leeuwen

Jeanette van Leeuwen

Apothekersassistente

Ik ben sinds 1990 werkzaam bij apotheek de Hoge Zijde. Het werken aan de balie en het contact met de cliënten vind ik erg leuk.

Naast mijn taak als apothekersassistente houd ik me bezig met de cosmeticamerken Vichy en La Roche Posay. Ik vind het erg leuk om huidadviezen te geven. Dus als u vragen of advies nodig heeft, ik help u graag!

Karin

Karin

Apothekersassistente

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij apotheek „de Hoge Zijde”. Het werken in de apotheek vind ik erg prettig daar het zeer afwisselend is en het contact met cliënten geeft het werk een extra dimensie.

Taken die ik heb naast de dagelijkse werkzaamheden zijn deelname aan de communicatiecommissie, meedenken met het kwaliteitsteam en Tosho. Tosho zult U denken, dit zijn geneesmiddelen die in een rol zakjes per individu en per inname-tijdstip worden verpakt in een zakje. Tot ziens in de apotheek.
Gentia Boersbroek

Gentia Boersbroek

Apothekersassistente

Sinds 4 jaar werk ik als apothekersassistente bij apotheek de Hoge Zijde. Naast de dagelijkse werkzaamheden houd ik mij bezig met de verstrekking van incontinentiemateriaal en het aanmaken van de Tosho's (medicijnrol).
Martine Ruitenburg

Martine Ruitenburg

Apotheker

Mijn naam is Martine Ruitenburg. Ik ben sinds 1997 als apotheker werkzaam in Alphen aan den Rijn. De eerste jaren heb ik bij apotheek Allart gewerkt als tweede apotheker. Sinds juni 2011 werk ik samen met Cora Oosterom bij apotheek de Hoge Zijde.  Het samenwerken in gezondheidscentrum Dillenburg maakt dat ik met plezier als apotheker werk. De contacten met de huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, doktersassistenten, diëtisten en alle overige medewerkers binnen het gezondheidscentrum zijn zeer goed.  Binnen het gezondheidscentrum ben ik actief als trainer van de Prisma-cursus voor diabeten.

Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Daarnaast ben ik dol op lezen, puzzelen en kamperen.

Cora Oosterom

Cora Oosterom

Apotheker

Mijn naam is Cora Oosterom. Op de lagere school al had ik belangstelling om in de apotheek te gaan werken en in 1991 ben ik (na toch nog wat rondkijken bij uiteenlopende andere studies) farmacie gaan studeren in Utrecht. Na mijn doctoraalexamen heb ik de apothekersopleiding gedaan, waarvoor ik onder meer stage heb gelopen bij apotheek Stevenshof in Leiden en apotheek Rijnwoude in Hazerswoude-Rijndijk.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als openbaar apotheker in Leiden, ben ik in 2006 in Alphen aan den Rijn komen werken; eerst bij apotheek Ridderveld en sinds juni 2011 met veel plezier bij apotheek De Hoge Zijde. Binnen de Samenwerkende Apotheken Alphen e.o. is mijn aandachtsgebied astma/COPD. Daarnaast heeft Farmaceutische Patiëntenzorg mijn interesse. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag.

Ik ben moeder van twee zoons en ga in mijn vrije tijd graag roeien.
Danielle Kraats

Danielle Kraats

Mijn naam is Danielle. Na 3 jaar te hebben gewerkt in de Boskoopse apotheek en ook mijn diploma te hebben gehaald ben ik sinds 2016 als apothekersassistente gaan werken bij apotheek De Hoge Zijde. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Ik werk 5 dagen in de week en vind het contact met mensen aan de balie erg leuk.

Tot ziens in de apotheek!

HKZ gecertificeerd

   hkz9001Apotheek de Hoge Zijde heeft een HKZ certificaat voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.