De doktersassistentes

In deze rubriek stellen wij onze doktersassistentes aan u voor.

Carla Démoet

Carla Démoet

doktersassistente

Mijn naam is Carla Démoet, ik ben getrouwd en heb 2 grote meiden.
Ik ben sinds 1988 werkzaam als doktersassistente. Eerst in een solo praktijk en sinds de opening van de Dillenburg (juni 2004) ben ik hier werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag.
Naast de vasten taken ben ik ook verantwoordelijk voor de voorraad van de praktijk, van pleisters en koffie, tot zeep en spuiten. Verder controleer ik de tassen van de artsen elke maand en zorg ik dat ze alles bij zich hebben.
Ook zorg ik elke jaar dat al onze apparaten geijkt worden ivm onze certificering.
Als nieuwste taak hou ik me 1 dagdeel per week bezig met het maken van selecties en het oproepen van patiënten voor controles op het CVRM spreekuur (hoge bloeddrukspreekuur) en bij onze praktijkondersteuners voor controles van COPD  en Diabetes. Dit alles bij elkaar maakt het een erg leuke en afwisselende baan.

Claudia van Rijsdam

Claudia van Rijsdam

doktersassistente

Mijn naam is Claudia van Rijsdam. Ik ben getrouwd met Robbert en moeder van zoon Tim. Sinds 2005 ben ik werkzaam in het gezondheidscentrum op woensdag, donderdag en vrijdag.. Het werk als doktersassistente is erg leuk en afwisselend. Sinds september 2012 doe ik samen met mijn collega Myong het CVRM spreekuur. Ik heb het CVRM spreekuur op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag. Hiervoor ben ik speciaal opgeleid. Het is een spreekuur voor patienten met een hoge bloeddruk en verhoogd risico op hart- en vaatziekten. De bedoeling is om uw risico op hart- en vaatzieketen beter in kaart te brengen en samen met u te komen tot de beste behandeling van deze risico's.

Daarnaast doe ik samen met Yvonne de administratie voor de uitstrijkjes en begeleid ik de stagiaires.

Ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn.

Edith Janssen-van Dorp

Edith Janssen-van Dorp

Administratief medewerker

Mijn naam is Edith Janssen-van Dorp, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik ben sinds 1992 gediplomeerd doktersassistente. In januari 1998 ben ik gaan werken in de praktijk van dr Wijnmaalen, ik was toen collega van Natasja. Daarna waren we beide werkzaam voor dr Meekma tot de overgang naar het gezondheidscentrum in juni 2004. Ik werk op woensdag en donderdag.

Buiten mijn werk als assistente doe ik ook een aantal managementtaken. Ik werk ook bij de SHR (de dokterspost), kortom een leuke combinatie.

Ellis Bosma

Ellis Bosma

Administratief medewerker

Mijn naam is Ellis Bosma. Ik woon samen met mijn vriend, onze dochter en zoon in Alphen aan den Rijn. 

Sinds het najaar 2021 ben ik werkzaam bij Gezondheidscentrum Dillenburg op de maandag, dinsdagochtend en donderdagochtend. Ik houd mij op de praktijk bezig met verschillende administratieve werkzaamheden. Zoals het inplannen van controle afspraken voor de praktijkondersteuners, uitgaande correspondentie en het verwerken van diverse administratieve taken.

Voordat ik in het Gezondheidscentrum kwam werken heb ik ruim 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het werken op de praktijk is afwisselend en geen dag is hetzelfde. 

Mayra Cornelisse

Mayra Cornelisse

Doktersassistente

Mijn naam is Mayra Cornelisse. Ik woon al heel mijn leven in Alphen aan den Rijn.

In 2017 heb ik mijn HAVO diploma behaald. Hierna ben ik begonnen met de opleiding doktersassistente, een opleiding in de zorg trok me altijd al aan. Tijdens deze opleiding ben ik als stagiaire begonnen bij Gezondheidscentrum Dillenburg, hier heb ik veel geleerd.

Als doktersassistente heb je veel verschillende werkzaamheden wat elke dag interessant maakt. Vanaf februari 2019 werk ik met veel plezier bij Gezondheidscentrum Dillenburg als doktersassistente.

Mieke Zijlstra

Mieke Zijlstra

Doktersassistent

Mijn naam is Mieke Zijlstra, ik ben getrouwd en heb 2 pleegzonen. 

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest als doktersassistente in huisartsenpraktijken en op de Huisartsenpost. 
Sinds 2 jaar werk ik als ZZP er in allerlei praktijken en ben ik wekelijks te zien in de Dillenburg waar ik met veel plezier werk.
Doktersassistente blijft een leuk vak, elke dag leer je weer nieuwe dingen op medisch gebied maar ook op sociaal gebied.

Ik hou ervan patienten gerust te kunnen stellen en een goed gevoel te geven.
Geen dag is hetzelfde!

Myong Berlijn

Myong Berlijn

doktersassistente

Mijn naam is Myong Berlijn, sinds 1993 werkzaam als asistente in Alphen a/d Rijn. Eerst alleen en sinds 2004 met collega's in het gezondheidscentrum, wat erg gezellig is. In de oude situatie moest je als assistente alles door elkaar doen (en het liefst tegelijk) en in de nieuwe situatie zijn we per dagdeel ergens verantwoordelijk voor. Kortom de variatie blijft alleen het is wat meer gestructureerd.

Natasja van Zelst-Wijfje

Natasja van Zelst-Wijfje

doktersassistente

Mijn naam is Natasja van Zelst-Wijfje. Ik ben getrouwd en moeder van 3 jongens. Ik werk sinds 1989 in deze praktijk (eerst bij dr. Meekma en daarvoor bij dr. Wijnmaalen) en sinds 2004 in dit gezondheidscentrum. Ik zet mij 24 uur per week in om het zowel de patiënten als mijn collega's naar de zin te maken. Ik hoop een patiënt altijd tevreden en/of gerust te kunnen stellen en een luisterend oor of oplossing te kunnen bieden.

Samantha van Ingen

Samantha van Ingen

doktersassistente

Mijn naam is Samantha van Ingen en ik woon samen met mijn dochter in het centrum van het sfeervolle Oudewater.

Ik ben na een omscholingsperiode sinds 2010 werkzaam in Gezondheidscentrum Dillenburg. Een hele goede beslissing toendertijd en ik doe mijn werk dan ook met veel plezier.

Naast mijn werk als doktersassistente geef ik begeleiding aan patiënten die willen stoppen met roken, ben ik toegevoegd aan het CVRM spreekuur en schrijf ik samen met mijn collega Hennie patiënten uit die de praktijk verlaten.

De praktijk, ons team en het werk maakt dat ik elke dag zin heb om aan de slag te gaan.

Sylvia Kammeraad

Sylvia Kammeraad

doktersassistente

Mijn naam is Sylvia Kammeraad. Ik woon samen met mijn vriend Michel en onze dochter Julia en zoon Sven.

 In 2012 ben ik gestart bij gezondheidscentrum Dillenburg als doktersassistent in opleiding. In 2015 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond en heb ik de kans gekregen mijn kennis en ervaring verder uit te breiden. Het werk als doktersassistent is afwisselend, dankbaar en uitdagend. Elke dag is anders. Het is fijn om een luisterend oor te bieden aan de patiënten en te helpen daar waar nodig is.

Ik ben werkzaam op maandag, woensdag en donderdagochtend.

Tot ziens in de praktijk.

Yvonne Mulder

Yvonne Mulder

doktersassistente

Mijn naam is Yvonne Mulder, getrouwd en moeder van twee dochters. Ik werk op woensdag, donderdagmiddag en vrijdag. Ik heb het uitstrijkjes-spreekuur voor de assistentes opgestart, we doen dat nu met meerdere assistentes. Als assistentes doen we ook een spreekuur voor oren uitspuiten, prikken, hechtingen verwijderen, wondverzorging, enzovoorts. Daarnaast begeleid ik met mijn collega Claudia de stagiaires.

Het werken in het gezondheidscentrum is erg gevarieerd en een uitdaging. Het telefoonwerk is weer anders dan een spreekuur of werk aan de balie.

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.