Claudia van Rijsdam

doktersassistente

Claudia van Rijsdam

Mijn naam is Claudia van Rijsdam. Ik ben getrouwd met Robbert en moeder van zoon Tim. Sinds 2005 ben ik werkzaam in het gezondheidscentrum op woensdag, donderdag en vrijdag.. Het werk als doktersassistente is erg leuk en afwisselend. Sinds september 2012 doe ik samen met mijn collega Myong het CVRM spreekuur. Ik heb het CVRM spreekuur op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag. Hiervoor ben ik speciaal opgeleid. Het is een spreekuur voor patienten met een hoge bloeddruk en verhoogd risico op hart- en vaatziekten. De bedoeling is om uw risico op hart- en vaatzieketen beter in kaart te brengen en samen met u te komen tot de beste behandeling van deze risico's.

Daarnaast doe ik samen met Yvonne de administratie voor de uitstrijkjes en begeleid ik de stagiaires.

Ik hoop u nog lang van dienst te mogen zijn.

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.