Uitwisseling medische gegevens met huisartsenpost

Wij vinden het belangrijk dat uw medische gegevens – inclusief medicatiegegevens – uitgewisseld kunnen worden met andere zorgverleners. Dit zorgt er namelijk voor dat bijvoorbeeld een huisarts op de huisartsenpost op de hoogte is van uw actuele medische toestand, uw medicatiegebruik en eventuele allergieën voor medicatie.

Hierdoor kunt u beter geholpen worden door de behandelend artsen en de apotheken. Als u toestemming geeft, kunnen huisartsen, huisartsenposten, apothekers en medisch specialisten een deel van uw gegevens inzien. Alleen een zorgverlener die u behandelt, mag de gegevens inzien! Zorgverzekeraars, werkgevers en bedrijfsartsen kunnen dus niet bij uw medische gegevens.

De komende tijd wordt u gevraagd toestemming te geven voor bovenstaande door middel van het invullen van een formulier.

Zie voor meer informatie ikgeeftoestemming.nl of klik hier voor de digitale folder (PDF).

 

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.