Tarieven

Standaardtarieven

Voor basiszorg bent u verzekerd via uw zorgverzekering. De huisartsenzorg valt hieronder. Echter er zijn verschillende zaken die ondergebracht zijn bij de aanvullende verzekering. Een voorbeeld hiervan is het spiraaltje. Bent u aanvullend verzekerd dan worden de kosten (zowel spiraaltje als de kosten voor het plaatsen ervan) betaald. Bent u niet aanvullend verzekerd dan krijgt u hiervoor een rekening van ons.

Andere tarieven

Steeds vaker krijgen wij verzoeken voor keuringen en check-ups. Deze zaken vallen niet onder uw zorgverzekering. Toch willen wij u hierbij van dienst zijn, maar daar zijn kosten aan verbonden. Hieronder treft u een overzicht aan van onze tarieven.

Belangrijk

De minister van Economische Zaken heeft besloten dat alle tarieven die niet direct betrekking hebben op behandeling van ziekten, onder de BTW verplichting komen te vallen. Voor gewone consulten en visites verandert er hierdoor niets, maar voor enkele van onderstaande tarieven betekent dit een verhoging met het geldende BTW tarief. Dit tarief bedraagt nu 21%. Dit geldt voor alle handelingen in opdracht van een derde (denk aan rijbewijskeuring, duikkeuring en levensverzekering). Indien onderzoek op uw eigen verzoek plaatsvindt, zoals check-ups, dat geldt geen BTW verplichting.

De tarieven hieronder vermeld zijn exclusief BTW (tarieven conform NZa).

Keuring

Tarief excl. BTW


douane-/medicatie-/Schengenverklaring
gericht klein onderzoek
kleine keuring (oriënterend algemeen lichamelijk onderzoek)
periodiek (beperkt) geneeskundig onderzoek
'grote keuring'; bloedonderzoek wordt apart door het lab berekend   
Periodiek Geneeskundig Onderzoek (PGO - conform LHV-keuring)

€ 12,50
€ 25,47
€ 25,47
€ 76,50
€ 114,66
€ 114,66

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.