M. Compier

Ik ben geboren en getogen in Leiderdorp. Na de middelbare school in Leiden ben ik naar Utrecht gegaan om Biomedische wetenschappen te studeren. Na het afronden van deze studie ben ik een versneld traject gestart om arts en klinisch onderzoeker te worden.

Na het behalen van mijn masterdiploma ben ik promotieonderzoek gaan doen bij de afdeling cardiologie in het LUMC. Mijn onderwerp was de behandeling van atrium fibrilleren. Ik ben uiteindelijk in september 2017 gepromoveerd aan de Universiteit Leiden. Na 3 jaar volledig aan wetenschappelijk onderzoek te hebben gewerkt ben ik in 2014 aan de slag gegaan op de afdeling kind- en jeugdpsychiatrie.

In september 2014 ben ik begonnen aan de huisartsopeleiding in Leiden. Mijn eerste jaar heb ik in gezondheidscentrum Dillenburg gewerkt bij dr. van Selm en dr. Meekma. Mijn laatste jaar heb ik in een praktijk in Gouda en in Voorschoten gewerkt. Ik heb de opleiding tot huisarts eind augustus 2018 afgerond en ga vanaf september aan de slag als waarnemend huisarts in gezondheidscentrum Dillenburg.

Ik woon samen met Max en onze dochter en zoon in Leiderdorp.

Interesses: cardiologie, wetenschap, palliatieve zorg