Werken bij Gezondheidscentrum Dillenburg

Vacatures bij Fysiotherapie van den Berg

Fysiotherapeut met specialiteit Chronisch zieken

Wij zoeken een collega die het leuk vindt om met name chronisch zieken (COPD, hartfalen, DM, etc) te behandelen. 

Collega’s die affiniteit hebben met sporters zijn er genoeg, maar we zijn nu gericht op zoek naar iemand die juist met de genoemde doelgroep chronische patiënten een klik heeft.
Wij zoeken een ervaren fysiotherapeut met bij voorkeur één of meer specialisaties in de behandeling van COPD, hartfalen en DM  voor min. 20 uur per week.

Wij zijn een grote zelfstandige fysiotherapiepraktijk die nauw samenwerkt met huisartsen, POH-ers, de gemeente, farmaceuten en andere zorgverleners.  

Het gaat ons om een goede begeleiding waarbij iemand wordt geholpen om een maximale mate van zelfstandigheid te bereiken. Er is een ruime oefenzaal waarin patiënten en gezonden samen kunnen trainen, ieder voor zijn/haar eigen doel.

Functie-eisen
Je bent als algemeen fysiotherapeut al enkele jaren werkzaam, en uiteraard ben je BIG en CKR geregistreerd.

Daarnaast heb je opleidingen gevolgd (of volg je deze momenteel) of ben je gespecialiseerd in de behandeling van Chronisch zieken. Mochten er andere specialisaties van toepassing zijn (bijvoorbeeld geriatrische fysiotherapie), dan is dat uiteraard een pré.

In onze praktijk werken wij met Intramed.  Naast goede inhoudelijke kennis is ervaring met systematiek van dossiervorming op Plusniveau en rapportages aan verwijzers een pré.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar ronald@fysiovdberg.nl

Geplaatst op: 31 oktober 2017

Een algemeen fysiotherapeut voor 30 uur per week.

Ben jij flexibel inzetbaar (ook avonden) en voldoe je aan de volgende functie-eisen:
- diploma fysiotherapie en CKR + BIG geregistreerd 
- sociaal vaardig, ondernemend
- ervaring met Intramed (+), en kunnen werken op HCA+ nivo
Dan nodigen we je uit om een mail te sturen naar info@fysiovdberg.nl

Geplaatst op: 15 november 2017

Tags: vacature,

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

Gecertificeerd

Gezondheidscentrum Dillenburg levert kwalitatief hoogstaande en transparante zorg: Apotheek de Hoge Zijde en fysiotherapie van den Berg zijn HKZ gecertificeerd en de huisartsenpraktijken zijn NEN-EN 15224 gecertificeerd.