Werken bij Gezondheidscentrum Dillenburg

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met geriatrie en neurologie en lijkt het je een uitdaging om ons bestaande netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Fysiotherapie van den Berg is al sinds 1962 een vertrouwde naam in Alphen aan den Rijn en omgeving. Vanuit vier vestigingen én onze FysioSport afdeling helpen we mensen uit de gemeente Alphen aan den Rijn en omstreken op weg naar een hogere kwaliteit van leven en een gezondere leefstijl. Waarin eigen verantwoordelijkheid van de cliënt een belangrijke rol speelt, denk hierbij met name aan preventie en zelfmanagement. We werken vanuit de visie van Gezondheid & Gedrag (GG gedachte) en niet of minder vanuit de Ziekte & Zorg (ZZ gedachte).

Wat je van ons kunt verwachten:

- Een korte lijn met de verwijzers.
- Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten verder vorm te geven.
- Een goed ingerichte praktijkruimte.
- Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie.
- Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Wat we van jou verwachten:

- Gediplomeerd fysiotherapeut, minimaal 3 jaar werkervaring.
- Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk.
- Fulltime beschikbaar
- Kun je snel beginnen? Dat is een pré!

Een vast dienstverband, en bij gebleken geschiktheid, mogelijkheid tot overname van praktijkdeel i.v.m. uittreden van een van de directieleden in 2021. Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar info@fysiovdberg.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Richard Driessen, (06) 40217806

Tags: vacature,

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

Gecertificeerd

Gezondheidscentrum Dillenburg levert kwalitatief hoogstaande en transparante zorg: Apotheek de Hoge Zijde en fysiotherapie van den Berg zijn HKZ gecertificeerd en de huisartsenpraktijken zijn ISO9001 gecertificeerd.