Vanaf 2016 wordt door de zorggroep Alphen op één Lijn het magazine BETER uitgegeven.

BETER is de opvolger van het gezondheidsblad ZorgSaam. Voorheen informeerden wij u via het tijdschrift ZorgSaam over de voordelen van de wijkgerichte samenwerking van eerstelijns gezondheidszorgorganisaties in Alphen aan den Rijn. Inmiddels werkt gezondheidscentrum Dillenburg samen met de andere gezondheidscentra binnen Alphen aan den Rijn en wordt u via het gezondheidsmagazine BETER op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de eerstelijns gezondheidszorg. We vertellen u wat er allemaal mogelijk is in de eerste lijn, over ontwikkelingen die voor u van belang zijn, over de samenwerking met andere organisaties, zoals de gemeenten en de thuiszorg.

Door de intensieve samenwerking wordt de zorg voor mensen met een chronische aandoening verbeterd.

Via een e-mail ontvangt u de aankondiging van het verschijnen van het tijdschrift. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen dan vragen wij u uw e-mailadres nogmaals aan ons door te geven. Voor patiënten die geen e-mailadres hebben ligt een eenvoudige gedrukte versie van het digitale tijdschrift in de wachtkamer of bij de apotheek ter inzage.

Heeft u bezwaar tegen de verzending van het magazine BETER via de mail dan kunt u zich in diezelfde mail afmelden voor deze mail.

Bekijk alle editiesDoorzoek het archief

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

Gecertificeerd

Gezondheidscentrum Dillenburg levert kwalitatief hoogstaande en transparante zorg: Apotheek de Hoge Zijde en fysiotherapie van den Berg zijn HKZ gecertificeerd en de huisartsenpraktijken zijn ISO9001 gecertificeerd.