MijnGezondheid.net

Wilt u graag uw zorg regelen op het moment dat het ú uitkomt?

Dat kan! Het is mogelijk GRATIS gebruik te maken van MijnGezondheid.net.

Dit is een beveiligde website waarmee u via internet afspraken kunt maken. Naast het maken van afspraken is het mogelijk om in uw eigen dossier medicatie te herhalen en om een e-consult aan te vragen. Een e-consult is een soort mailwisseling tussen u en uw huisarts, en loopt via de beveiligde website.

Ook krijgt u via MijnGezondheid.net de uitslagen (uiteraard mét uitleg en commentaar van uw huisarts) van bijvoorbeeld bloedonderzoek. Dit laatste kan erg handig zijn om uitslagen te vernemen terwijl u niet in staat bent om de telefoon te beantwoorden op het tijdstip van het terugbelspreekuur.

Als u gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net dient u een DIGI-D inlogcode met SMS functie te hebben. Zie hier hoe u dat kunt activeren. Voor veel gestelde vragen kunt u naar deze pagina. U dient zich eenmalig bij ons aan te melden. Dat kan meteen geregeld worden (zie onderaan deze pagina).

Bekijk onderstaande demonstratie van MijnGezondheid.net voor meer informatie:

Al aangemeld? Dan kunt u meteen inloggen!

Klik op de knop Inloggen om in te loggen op MijnGezondheid.net:

Inloggen

TIP Als u de eerste keer inlogt in MijnGezondheid.net raden wij u aan om onder Voorkeuren aan te geven hoe u wilt dat u gesignaleerd wordt als er een uitslag beschikbaar is, of als er een antwoord op uw e-consult is gegeven. Dit kan met een e-mailbericht. U kunt vanuit dit scherm ook een testbericht versturen naar uzelf, om te kijken of het werkt. Vergeet niet om uw spamfilter zó in te stellen, dat berichten van MijnGezondheid.net worden doorgelaten!

Nog niet aangemeld? Dan moet u zich eenmalig aanmelden.

U kunt zich gratis aanmelden voor MijnGezondheid.net door op de knop van uw praktijk te klikken:

Ik ben patiënt bij dokter den Heijer

Ik ben patiënt bij dokter Spruit

Ik ben patiënt bij dokter Troe

Ik ben patiënt bij dokter Vonk