• 4
  • 1
  • 2
  • 3

Contact

Contact

0172 44 79 22

Klik hier voor meer contactinformatie.

Spoed

Bij spoed

Als elke seconde telt:
112

Spoedlijn huisarts:
0172 44 79 20

MijnGezondheid.net

Regel het online!

Klik hier om meteen een afspraak bij uw arts of assistente te maken.

Klik hier om herhaalrecepten te bestellen.

Klik hier om via MijnGezondheid.net een e-consult te doen of uw medische gegevens te bekijken.

Inschrijven

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven als nieuwe patiënt bij ons gezondheidscentrum.

thuisarts.nl

Gezondsheidsklacht?

klik hier of ga direct naar thuisarts.nl

Huisartsen

Informatie over het coronavirus

In de regio Wuhan in China startte in december 2019 een uitbraak van een nieuw coronavirus. Het virus kan de ziekte COVID-19 veroorzaken. De meeste patiënten met dit virus hebben koorts en luchtwegklachten. In sommige gevallen kan het coronavirus longontsteking geven.

Voorkom besmetting

Voorkom besmetting met virussen:

  • Was regelmatig uw handen.
  • Nies en hoest in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geef geen handen.
  • Voorkom het aanraken van uw gezicht.
  • Vermijd zo veel als mogelijk sociale contacten.
  • Volg aanwijzingen van zorgverleners en de overheid op.

Blijf thuis bij klachten

Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met ons als klachten verergeren. Om de continuïteit van zorg te garanderen zullen wij de komende tijd streng selecteren wie moeten worden beoordeeld op het spreekuur of door middel van een visite.

Spoedeisende zorg heeft momenteel de prioriteit. Normale (niet-spoedeisende) zorg wordt afgezegd of verplaatst. Het kan dus zijn dat uw klachten - alhoewel vervelend - niet van dien aard zijn dat ze (direct) beoordeeld hoeven te worden door een arts of verpleegkundige. U krijgt dan geen afspraak maar adviezen van onze doktersassistente en uitleg in welke gevallen u opnieuw contact met ons op moet nemen.

U kunt de praktijk alleen binnenkomen op afspraak. Kom dus niet zonder afspraak naar de praktijk toe. Dit doen wij om onszelf en uzelf te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

Wij werken intensief samen met collega-huisartsen, de ziekenhuizen, de huisartsenpost in de veiligheidsregio. Wij staan onder instructie om deze uitzonderlijke maatregelen te treffen. Wij vragen om uw begrip.

Coronatesten

We worden veel gebeld door patiënten die op het coronavirus willen worden getest of van wie de werkgever verzoekt om coronatesten.

Op dit moment worden coronatesten alleen gedaan bij patiënten met ernstige klachten én die tot een risicogroep behoren.

Werkgevers kunnen in uitzonderlijke gevallen beslissen tot testen van personeel. Dit gebeurt dan altijd in overleg met de GGD en de bedrijfsarts. Dit is geen taak voor de huisarts!

Zelftest

Vraagt u zich af of u besmet bent met het coronavirus? Doe dan deze test en volg de adviezen van de test op.

Mondkapjes

In de zorg is op dit moment een groot tekort aan zogenaamde “persoonlijke beschermingsmiddelen” zoals mondkapjes. Mocht u thuis nog mondkapjes hebben liggen, of kent u iemand die nog mondkapjes heeft liggen, dan ontvangen wij die graag van u om onszelf adequaat te kunnen beschermen tijdens zorghandelingen. Alvast hartelijk dank!

Tips om het "hoofd koel te houden"

In dit artikel vindt u goede tips om het hoofd koel te houden tijdens deze epidemie.

Overige vragen

Voor andere vragen en antwoorden kunt u kijken op de website van het RIVM of bellen met het door de overheid ingestelde telefoonnummer 0800-1351 (gratis).

De praktijken van huisartsen den Heijer, Van Selm, Spruit en Troe zijn gevestigd op de eerste verdieping.

De huisartsen zetten zich in om goed bereikbare en kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden volgens de richtlijnen van hun wetenschappelijke vereniging (NHG). Hierbij werken zij regelmatig samen met het huisartseninstituut van het Leids Universitair Medisch Centrum. De huisartspraktijken zijn gecertificeerd volgens de ISO9001 norm.

De assistentes en praktijkondersteuners werken voor alle huisartspraktijken. Voor de patientën zijn de praktijken echter gescheiden; u heeft uw eigen huisarts. Deze keuze betekent dat u het vertrouwde gezicht van uw eigen huisarts in de spreekkamer kunt verwachten, maar het betekent ook dat tijdens afwezigheid of vakantie van uw eigen huisarts de assistentes bij een eventuele hulpvraag zullen kijken of de hulp op verantwoorde wijze kan worden uitgesteld tot de eigen huisarts weer beschikbaar is. Zo kunnen bloeddrukcontroles bij stabiele patiënten best even wachten. Ook met klachten waarmee u al langere tijd loopt (en wellicht bij uw eigen huisarts mee bekend bent) kunt u beter wachten tot de eigen huisarts weer terug is.

In de praktijken van dr. van Selm, dr. Spruit en dr. Troe worden artsen opgeleid tot huisarts. Deze artsen volgen een driejarige opleiding tot huisarts aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Gewoonlijk blijven zij ongeveer een jaar in onze praktijken.

Naast gewone huisartsenzorg hebben de huisartsen ook bijzondere kennis/vaardigheden. Zo kunt u bij dr. Troe terecht voor reizigersadvies en vaccinatie. Vanwege toenemende drukte in de huisartsenpraktijk hebben wij besloten om geen medische keuringen (voor bijvoorbeeld rijbewijs, verzekeringen en officiële verklaringen) meer te doen.

Voor een periodieke checkup kunt u bij alle artsen terecht. De kosten hiervoor vallen buiten de normale huisartsenzorg, maar sommige verzekeraars vergoeden hiervan een deel. Informatie en formulieren vindt u elders op de site.

Wie zijn de huisartsen?De praktijkregelsOnze patiënten zijn tevreden over ons!

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.