Informatie over gezondheid en ziekte

thuisarts.nlVoor zelfhulp op internet kunt u natuurlijk uw klachten Googelen. Er bestaat echter altijd een gevaar dat u terecht komt op een website met onbetrouwbare informatie.

Een goed begin is thuisarts.nl, een website ontwikkeld door het Nederlands Huisartsen Genootschap, dus ook onderschreven door uw eigen huisarts. Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte:

  • bij vragen en klachten thuis;
  • voor, tijdens en na uw bezoek aan de huisarts.

Om te bepalen of u met uw klacht naar de dokter moet, kunt u ook gebruik maken van de Moet ik naar de dokter? applicatie. 'Moet ik naar de dokter' kan op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel.

Klik op het logo hieronder om meteen te beginnen:

Moetiknaardedokter

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.