Inschrijven proef thuismeten

Helaas zijn voor nu de inschrijvingen gesloten. We praten momenteel met de zorgverzekeraar over een vervolg.

Meer informatie

Weet u dat een gezonde leefstijl de kans op hart- en vaatziekten verkleint?

Uit onderzoek is gebleken dat door gezonder te eten en meer te bewegen de kwaliteit van leven blijvend zichtbaar wordt. Als huisartsenpraktijk willen wij patiënten met een risico op hart- en vaatziekten op een nieuwe manier ondersteunen om zelf aan hun gezondheid te werken.

Nú is het tijd om uw leefstijl serieus onder de loep te nemen. Neem zelf de regie in handen. Uw gezondheid kunt u heel eenvoudig zelf meten. Gewoon vanuit huis.

Voor wie?
U kunt meedoen als u van uw huisarts een uitnodiging Thuismeten bloeddruk heeft gekregen. Ook heeft u een smartphone nodig waarop de digitale thuismeetapparatuur via een app wordt aangesloten. Stap voor stap wordt u op een eenvoudige manier online begeleid. Van ons krijgt u thuismeetapparatuur en advies om uw doelen te halen. Met een slim horloge, een dashboard en online tools ziet u in een oogopslag de actuele stand van uw gezondheid.

Welke apparatuur krijgt u?
In overleg met uw arts krijgt u:

  • een bloeddrukmeter
  • een digitale weegschaal en/of
  • een horloge met stappenteller

Met deze apparaten monitort u uw gezondheid en kunt u zelf keuzes maken om uw leefstijl aan te passen.

Deze voordelen ervaart u als u uw leefstijl aanpast:

  • u krijgt meer energie
  • u krijgt een betere conditie
  • u krijgt meer vertrouwen in uw lichaam
  • u voelt meer rust en ontspanning
  • u krijgt een betere nachtrust
  • u kan mogelijk uw medicatie afbouwen of minderen

Een bijkomend effect is dat u een voorbeeld bent voor uw omgeving om ook hun leefstijl aan te pakken. Zo kunt u samen beginnen, elkaar steunen en elkaar stimuleren. Samen bereik je meer.

Vragen
Heeft u vragen? Deze kunt u stellen per mail aan stevitbox@lumc.nl

Doet u ook mee?
Heeft u via de mail een uitnodiging ontvangen van uw huisarts? Meedoen aan Connect@Heart is gratis. Meld u dan nú aan. Want uw hart en vaten rekenen op u!

Omdat wij graag willen weten hoeveel patiënten belangstelling hebben voor deze proef verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden via bovenstaand formulier. Als het maximale aantal aanmeldingen bereikt is, wordt u op een wachtlijst geplaatst.