• 4
  • 1
  • 2
  • 3

Contact

Contact

0172 44 79 22

Klik hier voor meer contactinformatie.

Spoed

Bij spoed

Als elke seconde telt:
112

Spoedlijn huisarts:
0172 44 79 20

MijnGezondheid.net

Regel het online!

Klik hier om meteen een afspraak bij uw arts of assistente te maken.

Klik hier om herhaalrecepten te bestellen.

Klik hier om via MijnGezondheid.net een e-consult te doen of uw medische gegevens te bekijken.

Inschrijven

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven als nieuwe patiënt bij ons gezondheidscentrum.

thuisarts.nl

Gezondsheidsklacht?

Moet ik naar de dokter?
Slimme website die u helpt om te bepalen of u naar de dokter moet.

Thuisarts
Betrouwbare medische informatie door huisartsen.

Huisartsen

Informatie over het coronavirus

GHCD COVID nov

De zorg in Gezondheidscentrum Dillenburg: veilig en toegankelijk

De zorg van uw zorgverleners in Gezondheidscentrum Dillenburg is weer opgestart. Als u hulp nodig heeft dan kunt u bij ons op een veilige manier terecht voor uw zorg. Er zijn allerlei maatregelen genomen om de zorg weer op een veilige manier te kunnen geven. Zo zijn de spreekuurtijden en looproutes aangepast, stimuleren we mensen om gebruik te maken van digitale middelen zoals MijnGezondheid.net en Engage, en houden we zoveel mogelijk rekening met het aantal mensen dat tegelijk aanwezig is in het gebouw. Als dat nodig is zal tijdens het spreekuur gebruik gemaakt worden van persoonlijke beschermingsmiddelen.

De spreekuren van huisartsenpraktijk Dillenburg zijn inmiddels gestart en hiervoor kunt u (voorlopig alleen telefonisch) een afspraak maken via de assistente. De richtlijnen voor het spreekuur vindt u via deze link.

Ook de fysiotherapeuten zijn weer volledig open voor behandeling. Meer informatie hierover vindt u via deze link.

Apotheek de Hoge Zijde is weer geopend, maar kan slechts een beperkt aantal mensen tegelijk ontvangen. Medicatie-uitgifte vindt bij voorkeur plaats via de medicatiekluis.

Vanaf 2 juni werkt het SCAL, óók voor de bloedafname, alleen op afspraak. Klik op deze link om een afspraak te maken.

Het advies ‘blijf thuis bij klachten die kunnen wijzen op corona’ blijft van kracht. Heeft u klachten die kunnen wijzen op Corona? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de GGD op telefoonnummer 0800-1202.of meer informatie vinden op de website van het RIVM of thuisarts.nl.

Bent u door de GGD getest op corona en blijkt u besmet te zijn? Meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Ook als u corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht. Als wij weten dat u corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat de huisarts en de medewerkers u veilig zorg kunnen bieden.

Overige vragen

Voor andere vragen en antwoorden kunt u kijken op thuisarts.nl, de website van het RIVM of bellen met het door de overheid ingestelde telefoonnummer 0800-1351 (gratis).

De praktijken van huisartsen den Heijer, Spruit, Troe en Vonk zijn gevestigd op de eerste verdieping.

De huisartsen zetten zich in om goed bereikbare en kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden volgens de richtlijnen van hun wetenschappelijke vereniging (NHG). Hierbij werken zij regelmatig samen met het huisartseninstituut van het Leids Universitair Medisch Centrum. De huisartspraktijken zijn gecertificeerd volgens de ISO9001 norm.

De assistentes en praktijkondersteuners werken voor alle huisartspraktijken. Voor de patientën zijn de praktijken echter gescheiden; u heeft uw eigen huisarts. Deze keuze betekent dat u het vertrouwde gezicht van uw eigen huisarts in de spreekkamer kunt verwachten, maar het betekent ook dat tijdens afwezigheid of vakantie van uw eigen huisarts de assistentes bij een eventuele hulpvraag zullen kijken of de hulp op verantwoorde wijze kan worden uitgesteld tot de eigen huisarts weer beschikbaar is. Zo kunnen bloeddrukcontroles bij stabiele patiënten best even wachten. Ook met klachten waarmee u al langere tijd loopt (en wellicht bij uw eigen huisarts mee bekend bent) kunt u beter wachten tot de eigen huisarts weer terug is.

In de praktijken van dr. den Heijer, dr. Spruit en dr. Troe worden artsen opgeleid tot huisarts. Deze artsen volgen een driejarige opleiding tot huisarts aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Gewoonlijk blijven zij ongeveer een jaar in onze praktijken.

Naast gewone huisartsenzorg hebben de huisartsen ook bijzondere kennis/vaardigheden. Zo kunt u bij dr. Troe terecht voor reizigersadvies en vaccinatie. Vanwege toenemende drukte in de huisartsenpraktijk hebben wij besloten om geen medische keuringen (voor bijvoorbeeld rijbewijs, verzekeringen en officiële verklaringen) meer te doen.

Voor een periodieke checkup kunt u bij alle artsen terecht. De kosten hiervoor vallen buiten de normale huisartsenzorg, maar sommige verzekeraars vergoeden hiervan een deel. Informatie en formulieren vindt u elders op de site.

Wie zijn de huisartsen?De praktijkregelsOnze patiënten zijn tevreden over ons!

Winnaar innovatieprijs

AchmeaEerstelijnsInnovatieprijs

De apothekers, fysiotherapeuten en huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben de Achmea Eerstelijns innovatieprijs gewonnen omdat zij op basis van gelijkwaardige samenwerking zeer goede, samenhangende zorg voor patiënten met een chronische aandoening neerzetten.

ISO9001 gecertificeerd

KIWA ISO9001 GHCDDe huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO9001 certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.