Marjolein

Mijn naam is Marjolein. Ik ben getrouwd met Frank en moeder van twee dochters en een zoon.

Afgelopen september ben ik gestart met een verkorte opleiding tot doktersassistente bij Instituut MEMO in Haarlem en ik hoop die over enkele maanden af te ronden.

Ik volg mijn stage bij Gezondheidscentrum Dillenburg waar ik enorm veel leer, werk met gemotiveerde en leuke collega’s en geen dag hetzelfde is.

Na een opleiding aan de Hogere Hotelschool ben ik 31 jaar werkzaam geweest als stewardess bij de KLM. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan en ik heb daardoor ook veel prachtige plekken van de wereld kunnen zien. Het werd echter tijd voor iets heel anders en de corona periode heeft mij dat zetje gegeven. Door gebruik te maken van een vrijwillige vertrekregeling kon ik beginnen aan een omscholing. De gezondheidszorg heeft mij altijd aangetrokken en ik dacht: “Het is nu of nooit”, je bent immers nooit te oud om te leren.

En leren is wat ik nu doe, continu, zowel in de klas als in de praktijk. Gelukkig vind ik het erg interessant en dat houdt de motivatie hoog. Het is fijn om mensen te kunnen helpen en te werken in een fijn team.

Als de studie is afgerond zou het fijn zijn om parttime te kunnen werken bij het Gezondheidscentrum. Ik begin me er steeds meer thuis te voelen.